Izletište Jezero Laminci

Opis

 Jezero se nalazi u mjestu Laminci, 3 kilometra od magistralnog puta Gradiška – Banjaluka.
Uređena je obala i okolina jezera, a plaža i okolina su izuzetno čiste. Tokom cijele godine analiziraju se voda i tlo. Dosadašnji rezultati provedenih analiza govore o prvom i drugom kvalitetu vode. 
Spas u vodi, od visokih temperatura, nalaze i djeca i stariji. Osim osvježenja u vodi, vaše tijelo biće okupano suncem  pa ćete atraktivnu preplanulu boju imati već nakon prvog dana boravka na ovom jezeru. Na usluzi je I  ugostiteljski objekat, sa ljetnom baštom, obezbijeđen prostor za parkiranje vozila, omogućeno je roštiljanje i ribolov.

Raznovrsna hladna pića i hrana, svakako će osvježiti vaš organizam u vrelim ljetnim danima. Izuzetno velika i natkrivena ljetna bašta pruža vam prijatne trenutke odmora u hladovini, pored samog jezera.

U prirodnom ambijentu, u hladovini, pored šume, pruža vam se mogućnost roštiljanja, u porodičnom ili krugu prijatelja.
Pripremajte i uživajte u sopstvenim specijalitetima!

Svakom istinskom ribolovcu na laminačkom jezeru, predstoje izuzetno prijatni trenuci mira i opuštanja. Ovo jezero je bogato štukom, somom, šaranom, kostrešom, amurom, tolstolobikom, babuškom i drugim vrstama. Konstantnim uzimanjem uzoraka, znaće se koje se još vrste riba nalaze u laminačkom jezeru.

Ukoliko se pak odlučite da ostanete nekoliko dana, u tišini prirode, nudimo vam atraktivan smještaj. Sve sobe raspolažu tušem, WC-om, televizorom. Po vašem izboru pripremamo doručak, ručak i večeru.

Vrijeme možete na kvalitetan način upotpuniti  šetnjom, trčanjem, sunčanjem, društvenim igrama (bilijar). Ukoliko postoji želja gostiju organizujemo obilazak okoline.

 

Mapa

Ocjene

Ukupna ocjena
Hvala, molimo Vas opišite Vašu ocenu