Gromilice

Sportsko rekreacioni centar Gromilice

Info

Lokacija
Sportsko rekreacioni centar Gromilice
Kategorija:
Znamenitosti / Atrakcije
Web :
http://www.restorancalifornia.com
Tel :
+387 63 358 236
Email :
info@restorancalifornia.com
Ocjene:

Opis

Sastavni je dio ponude Restoran – motela „California“, vrhunskog restorana koji se nalazi uz glavni magistralni put M17 Šamac – Sarajevo, na sredini puta između Doboja i Zenice i koji promovira zdrav život i rekreaciju u prirodi. U sklopu ponude su otvoreni bazeni za odrasle i djecu.

Sportsko-rekreacijski centar „Gromilice“ se nalazi na 4 kilometra od magistralne ceste M17, i turisti, na opušten, rekreativan, zdrav i zabavan način, imaju priliku upoznati lokalni krajolik, običaje, kulturu, tradiciju, gastronomiju. Aranžman uključuje odlazak do izletišta „Gromilice“ pješačenjem ili vožnjom bicikla kroz živopisni krajolik sela Lug-Brankovići, uz upoznavanje lokalnih običaja, lokalnog načina života, šetnjom kroz zelenilo i šumskim putem, pokraj izvora pitke vode. Po želji turista, moguće je organizirati i vožnju autobusom do centra umjesto pješačenja ili bicikliranja.

U sklopu Sportskog centra „Gromilice“ u selu Radunice, gostima su na raspolaganju sportski tereni za nogomet, košarku, ribnjak za sportski ribolov, staze za šetnju i etno zbirka predmeta lokalne tradicijske baštine. Aranžman uključuje ručak u prirodi pripremljen od autohtona jela. Za strane turiste aranžman može uključivati i smještaj u restoranu-motelu „California“. Program se može po zahtjevu upotpuniti s izvedbama lokalnih kulturno-umjetničkih društava koja izvode lokalne tradicionalne folklorne pjesme i plesove.

Mapa

Ocjene

Ukupna ocjena
Hvala, molimo Vas opišite Vašu ocenu